Arrangementer

27-09-2017 kl. 16:45

AFLYST - God arbejdslyst!

Onsdag 27. september inviterer SOLnetværket til oplæg af Flemming R. Kristensen om God Arbejdslyst.

Et godt liv handler også om et godt arbejdsliv. Det giver intuitivt mening, at det også giver glæde uden for arbejdspladsen, hvis man er glad for sit arbejde. Men vi vil også i arbejdslivet opleve tidspunkter og perioder, hvor det ikke er glæden, der præger arbejdet. Men derfor kan man godt arbejde målrettet med at bevare og styrke lysten til at arbejde – til gavn for sig selv, sine kolleger, sine medarbejdere og sine omgivelser. 

Krifa har sammen med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup for tredje år i træk taget temperaturen på arbejdslysten på de danske arbejdspladser og undersøgt, hvad der betyder noget for arbejdslysten blandt danskerne. 

Kundechef Flemming Kristensen, Krifa, tager os med på en spændende tur i den indsigt og de aha-oplevelser, den seneste kortlægning af den danske arbejdslyst har givet, og han krydrer resultaterne med konkrete eksempler fra danske arbejdspladser. 

Han giver et bud på, om kortere arbejdstid, frivilligt arbejde eller kortere transporttid kan forbedre arbejdslysten. Han fortæller, om det er chefen eller kollegerne, der gør mest for din arbejdslyst. Og han fortæller ikke mindst om, hvordan vi kan rykke grænserne for den gode arbejdslyst i Danmark.

Vi håber at se rigtig mange nye og gamle medlemmer til en spændende aften, hvor arbejdslysten – og dermed det gode liv – er på dagsordenen. 

Bedste hilsner

SOL-Netværket

Læs invitation herLæs invitation her
  Sidste tilmeldingsdato: 20-09-2017 20:00
29-11-2017 kl. 17:00
KOM OG BLIV INSPIRERET HOS PWC

24-05-2017 kl. 16:45
Transformation på den store klinge

08-02-2017 kl. 16:45
Dobbeltoplæg hos Danske Bank

SOLnetværket | E-Mail: kontakt@SOLnetvaerket.dk |

SOLnetvaerket.dk på Linked In